ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Sfaturi de pregatire a familiilor de albine pentru iernare de calitate la bio stup 3 in 1 sau 2 in 1

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 19 Septembrie 2015 la stupina si va prezint in acest film cateva sfaturi referitoare la felul in care procedez eu atunci cand trebuie sa pregatesc familiile pentru iernat in Bio Stup pastoral (2 in 1) sau BioStup stationar (3 in 1). Stimularea din aceasta perioada prefer sa o fac cu rame cu miere pentru a nu uza albina si pentru a forta matca sa ponteze in continuare. Spatiul ramei claditoare este folosit ca si locatie de hranire de catre familiile adapostite in Bio Stup. Incepand cu organizarea cuibului, hranirea stimulativa cu rama cu miere si impachetarea in folie dubla (pentru usurinta hranirii si pastrarea eficienta a caldurii) toate sunt actiuni care vor asigura un iernat de buna calitate. Daca filmul va este util, as aprecia un Share sau Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU