ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Vizita apicultorilor din Suceava la stupina mea - 14 Mai 2011

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Urmare a vizualizarilor pe blog-ul de apicultura online, cativa apicultori din Suceava m-au sunat si m-au vizitat la stupina. Curiozitatea lor a fost foarte de mare, iar eu am fost multumit ca am avut ce sa le prezint, in special noua tehnologie Bio Stup pe vatra si pavilion. Cu aceasta ocazie va prezint si dumneavoastra ce le-am aratat lor. Filmul a fost facut pe 14 Mai 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

De aparatul asta era vorba ca sa scuturi albinele direct de pe rama
De la minutul 1:53 arata aparatul respectiv
http://youtu.be/8XPEpdyR_PQ

Si aicea tot acelasi aparat
http://youtu.be/xjqW1bNkm0Q

Tibi

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU